Detailed Notes on οστεοπαθητικη

(Λουλούδια, καρποί, φύλλα, ρίζες, κοτσάνια, βλαστάρια, φλοιοί, ακόμα και σπόροι.)

Στους κόλπους της εναλλακτικής ιατρικής και των ολιστικών πρακτικών ο καθένας μας μπορεί να συναντήσει εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου, γι’ αυτό και πρέπει να επιδεικνύουμε πολύ μεγάλη προσοχή αναφορικά με το πού θα επιλέξεις να εναποθέσεις την υγεία σου.

Μελάσα: Πώς τρώγεται, πώς επιδρά στον αιματοκρίτη και ποιες είναι οι παρενέργειές της

 Κάποιες άλλες για παράδειγμα η Ρεφλεξιολογία, είναι σχετικά καινούργιες, αλλά οι οπαδοί τους είναι θερμοί υποστηρικτές της αποτελεσματικότητας της.

Το σώμα προσαρμόζεται, για να συνεχίσει να μας υπηρετεί και “κλέβει”, αλλάζοντας τα κινητικά του μοντέλα. Το πως έχει μάθει, δηλαδή, να εκτελεί αυτοματοποιημένες συμπεριφορές πχ πώς να σηκώνεται, να κάθεται, να περπατάει, να στέκεται, να μπαίνει ή να βγαίνει από αυτοκίνητο, να σηκώνει βάρη κλπ.

Κάθε χειρισμός-ενεργοποίηση προκαλεί υπεραιμία, αποσυμφόρηση και αποτοξίνωση του αντίστοιχου οργάνου, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση και την αναβάθμιση της λειτουργίας του, επιφέροντας απελευθέρωση της Ζωτικής Ενέργειας που μεταφράζεται σε υγεία, αρμονία και ευεξία.

Η Χειροπρακτική αποτελεί ένα εξαιρετικά δραστικό, ασφαλές και σχετικά ανώδυνο εργαλείο αντιμετώπισης πολλών μυοσκελετικών παθήσεων, με άμεσα αποτελέσματα, χωρίς φάρμακα και χωρίς χειρουργείο.

Μελάσα: Πώς τρώγεται, πώς επιδρά στον αιματοκρίτη και ποιες είναι οι παρενέργειές της

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συντονίζει και διδάσκει τις τάξεις της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (βελονισμός-βότανα), με βάση το πρόγραμμα της Ακαδημίας, στο ΙΕΚ Μορφή στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ινούλα: Πολύτιμη για παθήσεις των πνευμόνων και της αναπνευστικής οδού

Ι. Κιουμής: Ο κορωνοϊός σήμερα - Γιατί τα τεστ βγαίνουν αρνητικά

Επιπλέον, η χρήση της όσφρησης (που είναι ίσως η πιο υποτιμημένη από τις αισθήσεις μας) μας βοηθά click here να διατηρούμε υγιές το νευρικό μας σύστημα. Ας το αναλύσουμε λίγο περισσότερο, όμως, το θέμα της όσφρησης…

Είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Δεκαπέντε χρόνια τώρα, η επαφή της με τον ανθρώπινο σωματικό πόνο είναι καθημερινή και η επιθυμία “σύνδεσής” της με τον εκάστοτε συμβαλλόμενο προσωπική ανάγκη εξέλιξης.

Γιατί δεν πρέπει να περιμένει ο ασθενής, η λεχώνα ή το νεογέννητο και να επισκεφτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα κάποιον ειδικό;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *